top of page

Voorstelling van MMBB

MMBB-bedrijfslogo dat de mobiliteitsmodi in een ecologische stad voorstelt: auto, fiets en spoorwegen.

Wie is MMBB?

MMBB is opgericht om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven voor de implementatie en het beheer van een nieuw, flexibeler en verantwoordelijker mobiliteitssysteem dat gebruik maakt van het fiscaal efficiënte kader van de wet die in maart 2019 werd gepubliceerd. 

Aan de ene kant zijn werknemers op zoek naar andere vormen van mobiliteit dan de klassieke bedrijfswagen, die zeer wijdverbreid is.
 

Aan de andere kant vinden bedrijven het erg moeilijk om nieuwe mobiliteit op de rails te zetten. De moeilijkheid komt voort uit de verscheidenheid van het aanbod en de daaruit voortvloeiende complexiteit.

Tandwielen met MMBB logo

Hoe werkt MMBB?

MMBB communiceert op een digitale en gestructureerde manier met haar klanten. Elke actie wordt geregistreerd en volgt gedefinieerde procedures die een constante kwaliteit mogelijk maken.


Het basisprincipe van MMBB is haar klanten te helpen hun reis- en ecologische voetafdruk te verkleinen binnen een neutraal budget.


Dankzij een volledig digitaal platform wordt het werk vanuit huis uitgevoerd. Geen shuttles, meer comfort in het leven, meer flexibiliteit in de werktijden.


MMBB produceert geen papieren documenten en wenst deze niet op te slaan. MMBB moedigt haar klanten en leveranciers aan om alleen elektronische documenten uit te wisselen.

MMBB is lid van Ecovadis voor de voortdurende verbetering van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Logo van de Butler MMBB

100% tevreden, niets minder

Elke uitgevoerde taak wordt door de begunstigde ervan geëvalueerd volgens een procedure die de kwaliteit en de transparantie garandeert.


Elke ontevredenheid wordt geregistreerd en beheerd in een continu verbeteringsproces.


Niet alleen worden er corrigerende maatregelen genomen om de tevredenheid te herstellen, maar als een verandering in onze werkprocedure ontevredenheid voorkomt, passen we die aan.

Als de ontevredenheid voortkomt uit een procedure die niet is gevolgd, wordt de taak gratis uitgevoerd en gecorrigeerd.

bottom of page