top of page
Wat doet MMBB voor mijn bedrijf?

Welkom op de website van MMBB, uw expertgids op het gebied van mobiliteitsbudget. Wij zijn hier om de wereld van bedrijfsmobiliteit te transformeren, het proces efficiënter, transparanter en bovenal veel eenvoudiger te maken.

Wat doet MMBB voor zijn klanten?

Onze inzet is in de eerste plaats gericht op de tevredenheid van onze klanten. Bij MMBB beloven we nooit een dienst in rekening te brengen tenzij u volledig tevreden bent. Als er ontevredenheid wordt gedetecteerd, zullen we al onze inspanningen inzetten om een oplossing te vinden totdat u volledig tevreden bent.

We assisteren bedrijven bij de implementatie van het federale mobiliteitsbudget binnen hun organisatie. Om dit te bereiken, bieden we alle noodzakelijke tools en expertise: mobiliteitsbeleid, enquêtes, procedures, standaardcontracten, berekeningen van de totale eigendomskosten (TCO)...

 

Administratieve verlichting met MMBB

MMBB behandelt de administratieve taken die verband houden met de vergoeding van mobiliteitskosten voor medewerkers. Dankzij onze integratie met de Olympus Mobility-app kunnen uw medewerkers gemakkelijk om vergoeding vragen en hun kosten documenteren. En het beste deel? De vergoeding wordt binnen minder dan 24 uur gedaan.

We bewaren de noodzakelijke bewijzen voor elke audit, strikt in overeenstemming met de wetgeving, en we houden een gedetailleerd logboek bij van alle activiteiten.

 

Op maat gemaakte Consultatie met MMBB

Via onze consultancydiensten kan een KMO een mobiliteitsbudget implementeren na slechts enkele dagen ondersteuning van onze experts. We passen ons aan elk bedrijf aan en bieden precies wat u nodig heeft voor een succesvolle implementatie van uw mobiliteitsbudget voor 100%.

 

Waarom kiezen voor MMBB?

Onze expertise, onze flexibiliteit en onze toewijding aan klanttevredenheid onderscheiden ons. Kies voor MMBB voor een stressvrije overgang naar een mobiliteitsbudget dat past bij uw bedrijf. Kom vandaag nog bij ons en ontdek hoe we uw bedrijf kunnen helpen navigeren in de wereld van mobiliteit.

 

MMBB, uw betrouwbare partner voor een succesvol mobiliteitsbudget.

bottom of page